Jaargang 18, nummer 5
20 maart 2020

Op bezoek in de Aziatische keuken op woensdag 22 april!

DORPSHUIS - Ja, inderdaad, op woensdagavond 22 april gaan we bij de Aanschuiftafel in het Dorpshuis met z’n allen een kijkje nemen én van een lekkere maaltijd genieten in de Aziatische keuken. Het team van vrijwilligers, aangevuld met een paar enthousiaste gespecialiseerde kokkinnen en koks uit ons dorp, neemt jullie mee naar Azië.

Heb je zin om mee te eten? Met partner, familie of buren en bekenden? Meld je aan vóór 21.00 uur op zondagavond 19 april want op die maandagochtend gaan we gelijk boodschappen doen. Aanmelden kan het beste via een mailtje naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel even met Ton (06-26214171). Wij noteren jullie namen en sturen een bevestigingsbericht.

De deuren van de foyer en de bar gaan weer om half zes open, het buffet begint om 18 uur.

Kosten zoals gebruikelijk €5 voor iedereen tot 15 jaar en voor iedereen die ouder is €10. Met een klein voorgerechtje, een lekkere soep (vega en niet vega), verschillende hoofd- en bijgerechten (vega en/of vlees) die mooi te combineren zijn met witte rijst of nasi. En natuurlijk een passend nagerecht.

Wil je mee helpen met koken omdat je ook heel lekker iets Aziatisch gerecht of bijgerecht kunt maken, neem dan gauw contact op met een van ons. Via het mailadres of bel.

We hopen jou en jullie weer te zien die avond. In verband met alle feestelijkheden in mei is de volgende en laatste Aanschuiftafel van dit seizoen weer de traditionele barbecue op woensdag 24 juni. Noteer ook die datum alvast in jouw agenda.