Jaargang 18, nummer 5
20 maart 2020

Bijeenkomst Platform Tricht Springlevend uitgesteld

TRICHT - De bijeenkomst Platform Tricht Springlevend van 26 maart is uitgesteld. Zodra er meer zicht is op hervatting van het normale leven wordt een nieuw moment geprikt.

Zo’n 25 deelnemers vanuit de diverse geledingen van het dorp zouden die avond bespreken hoe het Platform Tricht Springlevend ‘nieuwe stijl’ er uit moet gaan zien. Dit naar aanleiding van de brief van de werkgroep Platform Tricht Springlevend aan alle inwoners van Tricht. Twee dorpsgenoten hebben zich opgegeven voor de werkgroep Platform Tricht Springlevend, zes personen hebben zich aangemeld als deelnemer aan het Platform Tricht Springlevend en twee bewoners hebben zich aangemeld om samen met anderen zich sterk te maken op het onderwerp ‘wonen’.

De Werkgroep Platform Tricht Springlevend bestaat uit Ewout Bomert, Irene van Helden, Ton van Vlijmen, Marijke van den Bosch, Rita Boer Rookhuiszen, Willy Robert, Jan-Willem van Zeitveld en Jan-Willem Donkelaar. Opmerkingen vragen? Neem dan contact op met één van de werkgroep leden of mail Willy Roberti w.j.roberti@hccnet.nl