Jaargang 18, nummer 4
20 februari 2020

Reanimatie- en AED-cursusavond

DORPSHUIS - De Stichting reanimatiewerkgroep Tiel geeft weer een reanimatie- en AED-cursusavond in het dorpshuis in Tricht. Pak deze kans. Voor slechts € 19,00 per persoon. Deelname maximaal 10 personen per cursusavond. Datum: woensdagavond 22 april of woensdagavond 6 mei. Locatie: Dorpshuis Tricht, tijd 19.30 – 22.30 uur. Cursusduur: 1 avond

Voorbereid

Door het volgen van een reanimatie- en AED-cursus, bent je voorbereid. In de cursus leer je een hartstilstand herkennen, hartmassage toepassen en mond-op-mond beademing geven. Ook leer je de Automatische Externe Defibrillator (AED) gebruiken. Dit laatste heet ‘defibrilleren’. Een instructeur leert je het reanimeren en het gebruik van een AED (defibrilleren) op een oefenpop met een AED-trainer. Na de cursusavond ontvang je een officieel diploma van de Hartstichting. Je ontvangt het lesboek "basale reanimatie inclusief AED" gratis.

Deelnemen?

Stuur een email aan ria.doe@hetnet.nl en vermeld daarbij welke datum jouw voorkeur heeft, jouw volledige voor- en achternaam, jouw initialen, geboortedatum en volledige adres en telefoonnummer.