Jaargang 18, nummer 4
20 februari 2020

Let op: kaartverkoop ‘Vrijheid…daar zit muziek in’ Voor hen die geen internet hebben of gebruiken!

TRICHT/BUURMALSEN - De fanfare Wilhelmina en de harmonie OZOD zijn allebei al druk aan het repeteren. Wilhelmina al voor de voorstelling in mei onder leiding van hun nieuwe dirigent Richard Diekmann en OZOD onder leiding van Bastiaan Uijl natuurlijk eerst nog voor het Voorjaarsconcert van zaterdag 7 maart maar daarna gelijk voor de muziektheatervoorstelling.

Vanaf woensdag 11 maart gaan de beide muziekgezelschappen echt samen repeteren aan een paar bijzondere bestaande nummers maar ook een viertal nieuwe composities van George Pancras. Ook de spelers zijn elke dinsdagavond al druk bezig in de gymzaal om de vertelling van het verhaal goed over het voetlicht te brengen. Effair en het Losbandig Systeem zijn aan het oefenen en ook de nieuwe ‘oude’ bekende majorettes en tamboers deze keer aangevuld met zeer speciale pompon-girls bereiden zich voor op hun optreden in het voorprogramma en aan het eind in de Grande Finale.

Kom kijken en genieten en heb je geen internet of bankier je niet via het internet, let dan op want……..op woensdagochtend 26 februari en 4 maart kunnen mensen die geen internet hebben of niet via I-Deal willen of kunnen betalen tussen 10.00 en 11.30 kaartjes bestellen en afrekenen bij Ton.

Je kiest thuis voor welke dag/avond of middag jij kaartjes wilt en neemt contant geld mee. Ton noteert jouw naam en adres en hij brengt de kaartjes in een enveloppe op jouw adres zodra die geprint zijn. Dus de komende twee weken tussen 10.00 en 11.30 uur in het Dorpshuis van Tricht bij de koffieochtend. Tot ziens!

Foto’s Fred Dekker en Frank Pietersen