Jaargang 18, nummer 3
23 januari 2020

Aanmelden Politieke scholingscursus

GEMEENTEHUIS - Voor het 39e achtereenvolgende jaar organiseert de werkgroep PSC een scholingscursus speciaal voor vrouwen. Met als overkoepelend thema ‘Scenario’s voor de toekomst van West Betuwe’. Servaas Stoop, de kersverse burgemeester van West Betuwe, hoogleraar en dijkgraaf Co Verdaas van het Waterschap Rivierenland en PvdA coryfee Hans Spekman, tegenwoordig directeur van het Jeugdeducatiefonds, bevinden zich onder de gastsprekers. Ook wethouders Jacoline Hartman (ruimtelijke ordening) en Govert van Bezooijen (duurzaamheid) van West Betuwe zijn van de partij. Allen verkennen met de deelneemsters hoe West Betuwe in de nabije en verre toekomst gaat veranderen.

De cursus bestaat uit vier avondbijeenkomsten op de maandagen 3 en 17 februari en 9 en 23 maart. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een dagexcursie die in het teken van het thema staat. Meer informatie op 'www.pscgeldermalsen.nl.'

De kosten voor de cursus bedragen € 20,- te voldoen op de eerste cursusavond. Het is ook mogelijk een afzonderlijke cursusavond bij te wonen, de kosten bedragen dan € 7,50. Deelname aan de excursie (inclusief diner) € 25,00. Eveneens te voldoen op de eerste cursusavond. De cursusavonden worden gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis te Geldermalsen, Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen, aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

Opgave voor deelname aan de cursus kan via e-mail: pscgeldermalsen@gmail.com onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.