Jaargang 18, nummer 3
23 januari 2020

Lazy Sunday Afternoon – Hoe was het ook alweer?

DORPSHUIS - Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik verlang naar het voorjaar! Ik sta op en kom thuis in het donker, nog steeds! Maarre …. hoe was het ook alweer? Het voorjaar, de zon op je gezicht, terrasje pakken en lekker kletsen, kijkend naar spelende kinderen? Tijd om de voorjaarskriebels te activeren, tijd voor hapjes en spelletjes!

Zondag 16 februari van 14.00-17.00 uur organiseert Lazy Sunday Afternoon een pre-voorjaarsmiddag voor iedereen die verlangt naar de zon, terrasjesweer, en spelende kinderen.

Lazy Sunday Afternoon nodigt alle inwoners van Tricht uit om een eigen invulling te geven aan het thema ‘Hoe was het ook alweer?’. Wat voor lekkere hapjes maakte jij klaar in het voorjaar? Wat voor spelletjes speelde jij vroeger buiten en zou je willen doorgeven? Ken je misschien spannende digitale spellen die we straks in de zon kunnen gaan spelen? Laten we samen deze Lazy Sunday Afternoon gezellig maken en de laatste weken van de winter doorkomen!

Wat: Lazy Sunday Afternoon – Hoe was het ook alweer?

Waar: Dorpshuis Tricht

Wanneer: 16 februari

Hoe lang: 14.00-17.00 uur

Voor wie: Iedereen die wil weten hoe het ook alweer was (kinderen die nog op de basisschool zitten, zijn vergezeld door een volwassene, die tijdens deze middag verantwoordelijk is en blijft voor het kind/de kinderen). Vergeet niet je gymschoenen mee te nemen als je in de gymzaal wilt zijn.