Jaargang 18, nummer 3
23 januari 2020

Nynke op avontuur met Masterskip

TRICHT – Het jaar 2020 is nog maar net begonnen, maar ik verheug me nu al op het einde van het jaar. In november hoop ik namelijk op avontuur te gaan met Masterskip. Mijn naam is Nynke Bekkers en ik woon aan de Bulkstraat. Afgelopen jaar is KWC Masterskipschool geworden en heb ik mij aangemeld om mee op wereldreis te gaan. Met Masterskip ga je 6 weken leren en varen op zee.

Naast het normale schoolwerk, wat gewoon doorgaat aan boord, leren we navigeren, sterrenkunde, techniek aan boord, meteorologie en nog veel meer. In november stappen we aan boord van de Wylde Swan en varen we langs Spanje en Portugal naar Madeira en Tenerife. Daarna maken we de oversteek over de Atlantische oceaan naar het Caribisch gebied.

Om deze reis te kunnen maken moet ik geld verdienen. Dit doe ik door te werken, op te passen en diverse acties te organiseren. Daarnaast maak ik een sponsorbrief. Belangstellenden kunnen voor een bedrag van minimaal €10,- een abonnement nemen op mijn sponsorbrief. Elke maand maak ik een nieuwe brief vol informatie over mijn voorbereidingen en later over de reis zelf.

Mocht iemand geïnteresseerd zijn in een abonnement of een oppas zoeken, dan ontvang ik graag een mailtje op nynke.masterskip@gmail.com.