Jaargang 18, nummer 3
23 januari 2020

Stoop op de stoep

WEST BETUWE - Servaas Stoop is sinds 22 november de nieuwe burgemeester van West Betuwe. Hij wil graag de inwoners van West Betuwe ontmoeten. Onder de noemer ‘Stoop op de stoep’ gaat hij alle kernen langs. Hij komt dan naar een geplande activiteit in een kern toe. Inwoners kunnen daar met hem kennismaken. In december stond hij op de stoep in Vuren en begin januari in Asperen tijdens de gemeentelijke Nieuwjaarsreceptie waar hij zijn Nieuwjaarstoespraak hield. Later in januari was hij op bezoek in het Dorpshuis in Varik waar het ontwerp van de nieuwe corsowagen gepresenteerd werd.

Burgemeester Servaas Stoop kijkt uit naar deze bezoeken: “Het is een mooie manier om kennis te maken met de samenleving. Ik ervaar een groot gevoel van saamhorigheid in de gemeente. Inwoners, vrijwilligers en verenigingen zetten zich samen in om er iets moois te maken. Ik laat mij graag verrassen en inspireren door in alle kernen langs te gaan. Samen bouwen we aan West Betuwe.”

De burgemeester gaat ook kennismaken met ondernemers en organisaties in West Betuwe. Dit is allemaal online te volgen via Facebook en Twitter via #Stoopopdestoep.