Jaargang 18, nummer 3
23 januari 2020

Presentatieavond nieuwe Corsowagen voor 60e Fruitcorso

BUURMALSEN/TRICHT – Het is alweer week 3 in 2020 en u zult wel denken, wat is het toch stil rondom het fruitcorso. Toch is het wel fijn om na die drukke september maand en het slotfeest in oktober even een beetje tot rust te komen en niet continu met het fruitcorso bezig te zijn. Toch geldt dat niet voor iedereen bij ons corsoclubje.

Zo zijn er een aantal van ons nog naar de evaluatie avond geweest voor de ontwerpers en heeft het bestuur eind vorig jaar nog een “informeel” gesprek gevoerd met de ontwerpers Wilrieke en Marijke en hebben we ook verkend of er animo is om weer voor een nieuwe wagen gaan. Natuurlijk met in ons achterhoofd de gedachte aan die mooie 6e plaats voor onze laatste corsowagen.

En…. niet onbelangrijk, mogen en kunnen we wederom gebruikmaken van onze bouwlocaties en hebben we een gemotiveerde las-, constructie en houtwerkploeg. Zo zijn er heel wat bakkies koffie weggetikt, maar nu zijn we dan zover dat we aan iedereen kunnen melden. Dat we er weer bij zijn komende september bij het 60e fruitcorso in Tiel.

De las-, constructie- en houtwerkploeg staat te springen om te starten, Het onderstel staat gereed op het erf bij de fa. Van Beurden, en ja, we hebben een thema/ontwerp voorde nieuw te bouwen wagen. Wij zijn er klaar voor. Daarom nodigt wil het bestuur van Stichting Corsowagen Buurmalsen-Tricht u heel graag uitnodigen voor onze jaarlijkse eigen presentatieavond. Deze gaat plaatsvinden op vrijdag 7 februari 2020 om 19:15 uur op een geheel nieuwe locatie. Niet zoals jullie gewend zijn in de oude basisschool in Buurmalsen, voor het eerst gaan wij dit doen in het dorpshuis in Tricht, aan de Johan Frisoplaats. Kom gezellig even bijpraten en vooral kijken naar de maquette van de te bouwen wagen.

Presentatieavond corsowagen, vrijdagavond 7 februari om 19.15 uur in Dorpshuis Tricht in de foyer, Johan Frisoplaats 1a.

Tom van Buuren, Secretaris Corsowagen Buurmalsen-Tricht.