Jaargang 18, nummer 3
23 januari 2020

Op Verhaal Komen

DORPSHUIS - Op vrijdag 21 febr a.s. is er om 20.00 uur in het Dorpshuis weer een aflevering van Op Verhaal Komen. Petra en Ewout presenteren en begeleiden deze activiteit weer op geheel eigen wijze, die bedoelt is om op ongedwongen wijze grote en kleine verhalen uit jouw persoonlijke leven op te halen en te delen.

Dit doen we aan de hand van thema’s en onderwerpen en met behulp van verschillende werkvormen. Volgens de steeds groeiende groep deelnemers zijn de avonden zo leuk omdat het verrassend is wat er naar voren komt, het leuk is om je eigen verhalen met elkaar te delen en elkaar op een andere manier te leren kennen. Tussen de verhalen door is er een muzikaal intermezzo van een lokale muzikant, want ook muziek vertelt vele verhalen.

Dit keer willen we, het is de 21e februari immers bijna carnaval, stilstaan bij verhalen die te maken hebben met feesten, rituelen en momenten waarop je iets gevierd hebt in je leven, momenten waarop jij iets gedaan hebt waarin je uit de band bent gesprongen etc. Van bruiloft, werkjubilea, verjaardagen, carnaval, alles mag voorbij komen.

Het wordt een dolle boel.