Jaargang 18, nummer 2
19 december 2019

Opbrengst MS collecte

TRICHT/GELDERMALSEN - De collecte in voor het Nationaal MS Fonds heeft dit jaar in Tricht € 230,44 opgebracht. Dit bedrag is door drie zeer actieve collectanten opgehaald! In totaal is er in Geldermalsen en Tricht samen door 14 collectanten bijna € 900,- opgehaald. Hartelijk dank aan de bewoners die een gift gedaan hebben. Hebt u de collectant gemist? Dan kunt u via www.nationaalmsfonds.nl een donatie doen.

Onderzoek

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Onderzoekers weten niet waardoor MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen valt. Onderzoek is hard nodig! Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. Zij financieren wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. Zij willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden. Samen sterk tegen MS!

Collectanten

Het MS Fonds zoekt nog collectanten voor het Tricht en Geldermalsen! De collecte is een belangrijke bron van inkomsten voor het Nationaal MS Fonds. Wilt u ook uw steentje bijdragen en in 2020 (in de 3e week van november) collecteren in Tricht? Meld u dan als collectant aan via 'www.nationaalmsfonds.nl'