Jaargang 18, nummer 2
19 december 2019

Stamppotconcert

DORPSHUIS - Op zaterdag 25 januari zal Muziekvereniging Prinses Marijke met het hoofdorkest een Stamppotconcert geven. Voor het eerst zal dit plaatsvinden in het dorpshuis in Tricht. Vandaar ook een melding in deze krant.

We starten om 17.00 uur met een blok van mooie lichte muziek gespeeld door ons Fanfareorkest. Vervolgens staan de stamppotten in buffetvorm voor u klaar en kunt u onder genot van een drankje het eten u lekker laten smaken. We vervolgen de avond met een blok muziek en we sluiten af met het toetje en evt nog een drankje om nog even gezellig bij te praten. Rond 20.00 uur zal de avond afgelopen zijn. De muziek zal worden gespeeld in de gymzaal, het eten vindt plaats in de grote zaal en de foyer. We vragen dus wel wat heen en weer lopen van u.

Lijkt het u leuk om deze avond bij te wonen. U kunt kaarten reserveren via alice.tekelenburg@kpnplanet.nl (sinds kort inwoner van Tricht). Graag vermelden aantal personen en adres. Ook als u vragen hebt kunt u dit mailadres gebruiken

De kosten voor dit Stamppotconcert zijn 15.00 euro per persoon en dat is inclusief muziek het eten en 1 consumptie. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Alice Tekelenburg.