Jaargang 18, nummer 1
21 november 2019

Hulppunten, voor al je vragen!

WEST BETUWE - Een goede administratie thuis is belangrijk, het geeft rust en overzicht. Vind jij het lastig om een goed georganiseerde administratie op te zetten of bij te houden, dan bieden de vrijwilligers van Welzijn West Betuwe jou graag hulp. Welzijn West Betuwe heeft hiervoor zogenaamde Hulppunten in het leven geroepen. Je kunt langskomen op een Hulppunt om samen te kijken naar formulieren waar je niet uit komt of het aanvragen van voorzieningen en toeslagen waar jij mogelijk recht op hebt.

Er zijn Hulppunten in Asperen, de Pluk en de HartenInn in Geldermalsen. Deze hebben in eerste instantie het doel om inwoners van gemeente West Betuwe te helpen met vragen over thuisadministratie en financiën. De hulppunten hebben een laagdrempelig en sociaal karakter waar iedereen welkom is met vragen. Onderwerpen van vragen kunnen bijvoorbeeld op het gebied van toeslagen, minimaregelingen, schulden, overzicht bij de administratie en uitkeringen zijn.

Welzijn West Betuwe werkt samen met Stichting Help Elkaar en SchuldHulpMaatje West Betuwe. Ook de gemeente West Betuwe en VluchtelingenWerk zijn nauw betrokken.

Heb je een vraag over financiën, zorg, belasting, administratie of een andere vraag waarbij je hulp kunt gebruiken? Kom naar één van de Hulppunten in West Betuwe en stel je vraag. Aanmelden is fijn, maar hoeft niet.