Jaargang 18, nummer 1
21 november 2019

Top 2000 kerkdienst

KERK - Na het grote succes van vorig jaar wordt ook dit jaar een Top2000 kerkdienst georganiseerd. Dit jaar wordt de Top2000 kerkdienst gehouden op zondag 29 december 2019 om 10:00 uur in de Sint Pieterskerk in Tricht.

Vorig jaar hadden verrassend veel mensen de moeite genomen om liedjes aan te dragen en zijn onder andere 'Sorry' van Kensington, 'Time' van Pink Floyd, 'God only knows' van de Beach Boys en 'Dat ik je mis' van Maaike Ouboter gebruikt in de Top2000 kerkdienst. Bij deze liedjes werd de bijbehorende videoclip getoond of beelden van een live-opname. Om ook dit jaar een mooie Top2000 kerkdienst te kunnen samenstellen, vragen wij net als vorig jaar de inwoners (dus niet alleen vaste kerkgangers) van Tricht te stemmen via 'www.top2000kerkdienst.nl/tricht.' De eerste stemmen zijn alweer uitgebracht! Want wat is er mooier dan samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis? Eén keer in het jaar geen psalmen en gezangen in de kerk, maar bijvoorbeeld 'Bring me to live' van Evanescensce', 'God is a DJ' van Faithless of 'What if God was one of us' van Joan Osborne. Ga daarom stemmen via 'www.top2000kerkdienst.nl/tricht.' Op de website kunnen 3 nummers worden gekozen uit de Top2000, maar het is ook mogelijk op een nummer te stemmen dat niet in de lijst staat. Bij het stemmen wordt gevraagd om een motivatie te geven (niet verplicht) waarom dit nummer belangrijk voor je is of emoties oproept of gewoon kippenvel veroorzaakt. Daarbij kan worden aangegeven of jouw motivatie mag worden gebruikt tijdens de dienst.

Iedereen is natuurlijk altijd welkom in de kerk, maar we zouden het leuk vinden om de stemmers op de Trichtse Top2000 op zondag 29 december 2019 te mogen begroeten!