Jaargang 18, nummer 1
21 november 2019

Middelkoop Relatiedagen 2019

BUURMALSEN – De bekende Middelkoop Relatiedagen staan ook dit jaar weer op de agenda en wel op donderdag 12 en vrijdag 13 december. De kernwoorden voor St. Middelkoop en Zn. B.V. zijn veelzijdig, deskundig, flexibel en vertrouwd. Al bijna 50 jaar biedt Middelkoop haar diensten aan als leverancier van professionele bouwmaterialen, gereedschappen, ijzerwaren, installatiemateriaal, sanitair, klimmaterieel, verf, kleding, leidingsystemen en nog veel meer. Middelkoop gaat verder waar een ander stopt en is een uniek bedrijf met een uitgebreid assortiment dat bestaat uit circa 30.000 artikelen. Het bedrijf hecht grote waarde aan een hoogwaardig productniveau en kritische materiaalkeuze. Een snelle en optimale dienstverlening kenmerkt de manier van werken. Persoonlijk contact staat hierbij centraal.

In de drie vestigingen in Midden-Nederland: Buurmalsen, Zaltbommel en Werkendam staat dagelijks een team van professionele vakmensen voor klanten klaar. Men kan met een gerust hart een technische probleem of uitdaging bij hen neerleggen. Zij doen er alles aan om dit op te lossen en samen met klanten dagelijks voor de meest passende oplossing in de bouw te zorgen.

In 2017 heeft Middelkoop een webshop geïntroduceerd om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Bijna alle producten staan sindsdien online. Tegenwoordig begeleiden de professionele medewerkers klanten ook via chat. Dit sluit nog beter aan bij de klant anno 2019.

Donderdag 12 december van 16.00 uur tot 21.00 uur en vrijdag 13 december van 16.00 uur tot 22.00 uur is iedereen weer van harte welkom op de MB Relatiedagen. Dit jaar alléén in Buurmalsen en Werkendam. Bij Middelkoop Zaltbommel wordt flink verbouwd tot 2021. Volg de updates en het programma op 'www.overstmiddelkoop.nl' en via de nieuwsbrief.

Middelkoop Buurmalsen, Lingedijk 7, Buurmalsen.