Jaargang 17, nummer 11
24 oktober 2019

Lazy Sunday Afternoon – Gamen op Zondag

DORPSHUIS - Het is koud en nat buiten. Ontbijt was heerlijk. De krant is uitgelezen. Je bent wel klaar met het rondhangen in je pyjama deze ochtend. Je voelt de verveling opkomen, en niet alleen bij jou. Tijd voor wat actie, tijd voor spelletjes!

Zondag 17 november van 14-17 uur organiseert Lazy Sunday Afternoon een nieuw initiatief voor alle gamers in Tricht en omgeving. Iedereen die wel van een spelletje houdt is van harte welkom bij ‘Gamen op Zondag’ in het dorpshuis in Tricht. We hebben Weerwolven, Hartenjagen, Kolonisten van Catan, Ticket to Ride, Potion Explosion, Escape Room, Uno, Skip-Bo, Codes Names Pictures, etc. Of … misschien wil je wel je eigen spel inbrengen?!

Lazy Sunday Afternoon wil gewoon een leuke game-middag met, door, en voor elkaar organiseren in het dorpshuis. Spelletjes zijn er voor iedereen tussen 4-99 jaar. Houd je niet zo van spelletjes, dan ben je even goed welkom om gewoon te komen kijken, want ‘Kijken is ook Meedoen’.

We zien je graag!

Wat: Lazy Sunday Afternoon – Gamen op Zondag

Waar: Dorpshuis Tricht

Wanneer: 17 november 2019

Hoe lang: 14.00-17.00 uur

Wie: Iedereen tussen 4-99 jaar (kinderen die nog op de basisschool zitten, zijn vergezeld door een volwassene, die tijdens deze middag verantwoordelijk is en blijft voor het kind/de kinderen).