Jaargang 17, nummer 10
26 september 2019

Avond vol Trichts talent!

DORPSHUIS - Inderdaad, een bijzondere avond Op de Planken 2019, vol jong en oud Trichts talent, bekend en nog net niet bekend, op zaterdagavond 5 oktober in het Dorpshuis van Tricht. Let op: niet pas om 20.00 uur maar ├ęcht al spannend vanaf 19.30 uur.

Ook jong talent

We beginnen met de jongere talenten. In ieder geval zien en horen jullie Elin op trompet, Darius op trombone, India op haar keyboard en misschien nog meer enthousiaste muzikanten die nu op de basisschool zitten of al op de middelbare school. Er is een leuke bijdrage van Gonda Scheffel-Baars met een Frans lied en een nieuw Trichts debuut van Jur Massop van de Middelweg op gitaar. Onverwachte mooie dingen. We zien en horen het nieuwe kwartet De Perenboom met o.a. Trichtse Aukje en Ruud, Herman en….. met een selectie van fraaie en zeer muzikale nummers. Dat geldt ook voor de dames van het zich sterk ontwikkelend octet Effair. Veelstemmig en pittig gezongen. Verder is er een gelegenheidsensemble, gevormd rondom Kristin, genaamd ‘the Happening’, twaalf dames en heren met een uitdagend poprepertoire. Dan heeft ook Evert Schut, singer-songwriter van de Laan van Crayensteijn, het afgelopen jaar niet stil gezeten want hij heeft zich gestort op een nieuw stel kwalitatief interessante nummers. Dat belooft wat.

Afterparty

En dan hebben we voor de ‘afterparty nog een nieuwe, swingende én uitnodigende muziekgroep met vooral Trichtse muzikanten: The Moonshot Revival. Zij spelen o.a. nummers van Tina Turner, Elvis Presley, The Rolling Stones en the Cats met gitaar, keyboard, drums, bas en zang door Corrie, Ben, Joop, Maarten en Teun.

De soundcheck voor de artiesten begint die zaterdagmiddag om 15 uur tot ongeveer 16.30 uur. Dan bouwt Moonshot Revival op en gaan we even pauze houden want om half acht gaan we met elkaar én hopelijk ook met jou erbij van start. Let op, half acht dus. En het is afgelopen rond kwart voor twaalf die avond. En dan heb je heel wat nieuw onbekend en bekend talent uit Tricht gezien en gehoord en misschien ook nog wel gedanst. Wouter doet de techniek, Kristin en Ton presenteren de avond en wij zeggen dus in koor: Kom, kijk en luister. Entree is gratis maar wie weet gaat er vast wel een hoed rond. Tot de 5e!