Jaargang 17, nummer 10
26 september 2019

Herfst in de keuken van de Aanschuiftafel!

DORPSHUIS - Ja, beste eters uit Tricht en omgeving, “het is weer voorbij die mooie zomer” en daarmee dus ook tijd voor een lekkere herfstachtige maaltijd op woensdag 23 oktober. Aanstaande zaterdag 28 september openen we het nieuwe seizoen met een speciaal Burendag-ontbijt maar …. Op die 23e oktober is het weer ‘als vanouds’ op de vertrouwde woensdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur.

Er staan allerlei hart- en leden-verwarmende gerechten op het menu. Rode kool, spruitjes, een vegetarische schotel, hachee, een gehaktbal voor hen die geen uien lusten, aardappelen, lekkere pompoensoep of champignonsoep en bijzondere griesmeelpudding met echte bessensap en een kletskop erbij als passend toetje.

De bar is weer vanaf 17.30 uur open, dan zit onze receptioniste al weer gastvrij bij de ingang van het dorpshuis om jouw/jullie namen af te strepen, af te rekenen en dan gaan we om 18 uur van start. Schrijf je in via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl en dan krijg je vaak al per omgaande een bevestiging van jouw inschrijving per mail retour. Vergeet niet het aantal personen te benoemen, eventueel met naam en toenaam. Of bel met Ton: 06-26214171. Ook als je mee wilt helpen met koken. Iets voor jou?

De kosten bedragen weer € 10 voor volwassenen ouder dan 14 jaar en € 5 voor jongeren tot en met 14 jaar. Zet het in je agenda, vraag een paar leuke kennissen of familieleden om mee te gaan, stuur een mailtje naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl en kom die avond naar het Dorpshuis. Wij zouden het leuk vinden als jij ook weer komt. Tot in de herfst.

Het aanschuiftafelteam.