Jaargang 17, nummer 8
4 juli 2019

VIP ochtend Op ’t Hof

SCHOOL - Op vrijdag 10 mei hadden wij de VIP (Very Important Peuter) ochtend op school. Er waren 11 peuters die deze dag bij ons op school een kijkje kwamen nemen. De dag begon over de rode loper. Elf paar nieuwsgierige ogen kwamen de school binnen en kregen een ware kroon op hun hoofd, omdat zij deze ochtend onze belangrijkste mensen waren! Samen met papa, mama, opa of oma mochten de peuters in de kring gaan zitten bij juf Bea. Na het kennismaken en een kringactiviteit mochten de peuters samen met een kind uit onze groep 2 een kijkje gaan nemen in de hoeken en een werkje doen.

Om 10 uur was het tijd om fruit te eten in de kring. De papa's en mama's gingen met juf Margreet mee voor koffie/thee en meer informatie over de school. Dit was voor sommige peuters wel even spannend, zo zonder papa of mama in de klas, maar ze hebben het heel goed gedaan!

Na een verhaaltje uit een prentenboek konden ze lekker naar buiten met alle andere kleuters. Even lekker in de zandbak, op het klimrek en rijden in de kar over het speelplein. Om 11 uur was, na het afsluiten in de kring en het uitdelen van het informatiepakketje, de ochtend afgelopen.

We kijken terug op een hele leuke ochtend!

Team Op ’t Hof.