Jaargang 17, nummer 8
4 juli 2019

Zaterdag 5 oktober: Trichts Talent in “Op de Planken”

DORPSHUIS - Het wordt weer tijd om eens goed te gaan zitten voor een paar uurtjes onvervalst talent uit Tricht. Het is al weer even geleden dat het podium van het Dorpshuis werd gevuld met jonge en ook oudere bevlogen muzikanten en zangers/zangeressen, bandjes duo’s, solisten en dergelijke uit ons eigen dorp. En er zijn inmiddels weer heel wat bijgekomen of inmiddels van stijl en keuze van hun hobby veranderd. Dus echt tijd voor een avondje nieuw en vernieuwd talent!

Dat gebeurt op zaterdagavond 5 oktober, tussen 20.00 en 22.30/23.00 uur. Er zijn oude bekenden bij met nieuw of ander repertoire, nieuwe duo’s, solisten, jong en oud. Kortom van alles om te beluisteren, te zien en te bewonderen. Wil jij ook mee doen en laten zien wat jij voor muziek maakt, wat voor liedjes jij zingt terwijl je jezelf misschien begeleidt op piano of gitaar…. Geef je dan op bij Kristin of Ton. Twijfel je maak dan een afspraakje met een van hen en kijk er samen naar. Wie weet is het ook echt iets voor jou!

Dus…. speel en zing mee of kom kijken. Het wordt vast weer genieten zoals tot nu toe altijd bij “Op de Planken”. Zaterdag 5 oktober. Noteer het in jouw agenda. Soundchecken tussen 15 en 17 uur.

Aanmelden

Kristin: 06-27084768 - tonkris6266@gmsil.com en Ton: 06-26214171 - tvanvlijmen@kpnmail.nl

Op de Planken: zaterdag 5 oktober in het Dorpshuis, Tricht.

Aanvang 19.30 uur. Entree gratis.

Speel en zing mee of kijk, luister en bewonder!