Jaargang 17, nummer 8
4 juli 2019

Nieuw seizoen aanschuiftafels

DORPSHUIS - Het was wel heel jammer dat we vanwege de voorspelde tropische hitte de traditionele barbecue, het slot van het seizoen, moesten afgelasten. Het zou die woensdag in de namiddag wel 34 tot 36 graden worden, tot laat in de avond nog flink warm blijven en we moesten op die zaterdag er aan voorafgaand ook gewoon doorgeven hoeveel vlees we bij de slager wilden bestellen. Na rijp beraad hebben we toen besloten om de barbecue niet door te laten gaan. En dan zul je altijd zien dat het op die avond best te doen was geweest. Maar dat weten we nu en niet op de dag van het besluit.

Inhalen op een andere dag in die laatste weken vóór de vakantie ging niet meer lukken maar niet getreurd: volgend jaar staat die weer op het programma en dan halen we gewoon “de schade in”……..

Nieuwe data

De data voor de nieuwe aanschuiftafels? Hier zijn ze: Op zaterdagochtend 28 september: de opening van het seizoen met het Burenontbijt van 9.00 tot 11.00 uur onder de bijzondere muzikale begeleiding van Gregory Wammes op piano! Met Burenprijzen: € 5 en € 2,50! Op woensdagavond 23 oktober vanaf 18.00 uur. Op Kerstavond bij de Levende kerststal, 24 december, weer warme chocomel, kerstbrood, glühwein, erwtensoep en brood met spek en kaas. Op woensdagavond 26 februari 2020 en woensdagavond 8 april, met verschillende leuke en lekkere ‘themagerechten’ en woensdagavond 24 juni eindigen we het seizoen weer met de traditionele barbecue.