Jaargang 17, nummer 6
25 april 2019

GO’97 volleybaltoernooi

RANDHORST - Op 5 en 12 juni aanstaande vindt alweer voor de 28stekeer het GO’97 indoor toernooi plaats. Tijdens deze jaarlijkse traditie wordt het volleybalseizoen van GO’97 afgesloten met een tweedaags toernooi in de avond waar ervaren en onervaren volleyballers het in gemengde teams tegen elkaar opnemen. Sportiviteit staat voorop, meedoen is belangrijker dan winnen.

Het GO’97 indoor toernooi is naast heel gezellig ook een goede mogelijkheid om een keer kennis te maken met volleybal, een sport die in ons dorp niet beoefend kan worden waardoor diverse inwoners actief zijn geworden bij GO’97. Het is bij uitstek een sport waar jong en oud, competitief en recreatief, heren en dames, heel goed samengaan. Dus heb je zin om mee te doen, schroom dan niet. Schrijf je in als vriendenclub, bedrijventeam, stratenteam of wat dan ook.

Het GO indoor volleybal toernooi is voor gemengde teams, op elk moment moet er minimaal één dame in het veld staan. Per team mogen maximaal drie personen gelijktijdig in het veld staan die hebben deelgenomen aan de NeVoBo of RECVOL competitie in het seizoen 2017/2018. Met deze maatregelen willen we ervoor zorgen dat het toernooi een recreatief karakter heeft waaraan iedereen kan meedoen.

Aanmelden en vragen

Stuur een mail naar go97.toernooi.info@gmail.com om je aan te melden.