Jaargang 17, nummer 6
25 april 2019

Mooie moeders, meisjes en melodieën…!

BUURMALSEN - Een speciale ‘Moederdag’- avond in Buurmalsen. Het begon eigenlijk allemaal omdat de maandelijkse repetitiemiddag van het Losbandig Systeem, altijd op de tweede zondag van de maand, in mei steeds op Moederdag viel. En dat er toen weinig moeders en hun echtgenoten kwamen zingen in verband met het vieren van hun eigen Moederdag of die van hun moeders. Daardoor ontstond het idee om op de zaterdagavond voorafgaand aan Moederdag een speciale feestelijke openbare repetitie te houden. Een met een heel open karakter en met extra veel aandacht voor allerlei liedjes over moeders, meisjes en de liefde. Vorig jaar was die avond een groot succes. Niet alleen het optreden van het koor maar ook de nummers van de ‘special guest’: de jonge en veelbelovende Maud Timmer uit Buurmalsen.

Het succes van toen is aanleiding geworden voor een nieuwe feestelijke en bijzondere repetitie op 11 mei, de avond voor Moederdag 2019. Gratis toegankelijk voor alle mooie oma’s, moeders en meisjes maar ook hun vriendjes, echtgenoten en kinderen. Kortom voor iedereen die de Nederlandse (en ook een Engelstalige) meezingers over ‘moeders en meisjes en alle dromen en gevaren die daarbij horen’ een warm hart toe draagt.

Corrie en Ben

Dit jaar zingt het koor ’t Losbandig Systeem met haar eigen orkest een flink aantal nieuwe ‘bekende’ liedjes en zijn Corrie van Diggelen (zang) en de muzikale kapper, Ben van den Bosch, (keyboards en zang), bekend als het Trichtse duo ‘Back in Time,’ te gast met een paar mooie oude en recentere nummers over moeders, dochters en zonen.

De avond begint om 20.00 uur in Ons Eigen Gebouw in Buurmalsen, het thuishaven van het Meezingkoor ’t Losbandig Systeem. Groeneweg 23 in Buurmalsen. Het wordt niet alleen een muzikale maar ook een bijzondere en feestelijke avond met verschillende verassingen voor de aanwezige dames én heren. Dus….reserveer die datum in jouw agenda en kom ook. Met je buurvrouw, tante, moeder, dochter, zus of je geliefde.