Jaargang 17, nummer 5
21 maart 2019

Stem voor het Op ’t Hof lied voor Kinderen voor Kinderen

SCHOOL – Het was wel heel moeilijk om geheim te houden maar nu mag eindelijk iedereen het weten. Op maandag 11 maart was de bekende zangeres Miss Montreal, Sanne Hans, op bezoek bij basisschool Op ’t Hof. Dit in het kader van een wedstrijd voor het bekende Kinderen voor Kinderen.

Kinderen voor Kinderen bestaat dit jaar namelijk 40 jaar en voor deze bijzondere gelegenheid konden klassen door het hele land een lied opsturen voor op de nieuwe cd van Kinderen voor Kinderen. De leerlingen van groep 4 van Op ’t Hof hebben meegedaan aan deze wedstrijd en hun lied is, van de ruim 100 inzendingen, bij de laatste 3 geëindigd! Vanaf 20 maart komen alle uitgewerkte liedjes op de website van Kinderen voor Kinderen te staan en kan er daadwerkelijk op gestemd worden!

Er stond een hele televisiecrew voor de deur van de school die opnames kwamen maken voor Kinderen voor Kinderen. Naast Miss Montreal waren ook zangcoach Michiel, twee kinderen van het Kinderen voor Kinderen koor en natuurlijk de cameraman en geluidsman aanwezig. En wat vonden de kinderen, en de juffen ook wel een beetje 😊, het SPANNEND!!! Verschillende shots, lang, heel lang wachten, staan, zitten, shot weer opnieuw doen, máár… het resultaat mag er wezen hoor!!

Sanne, Miss Montreal, heeft samen met 5 kinderen uit de klas, een melodie gemaakt bij de tekst van groep 4 met als titel: ‘IK RIJS’. Ondertussen kregen de andere kinderen zangles van de zangcoach van Kinderen voor Kinderen, Michiel. Als afsluiter hebben alle kinderen samen met Sanne gezongen. Supervet!

En nu hebben we dus jullie hulp nodig, want er moet gestemd worden voor het BESTE liedje. Dat kan tot 29 maart. Iedereen kan stemmen op één van deze drie liedjes. Ook de Kinderen voor Kinderen vakjury zal in deze periode de liedjes beluisteren. Op 1 april (geen grap!) wordt bekend welk liedje er heeft gewonnen. Dit liedje komt op cd 40 van Kinderen voor Kinderen én de winnende klas mag naar de grote show. Dus stem via de website van Kinderen voor Kinderen.

Stem op ONS!!!

Groep 4, Op ’t Hof.