Jaargang 17, nummer 5
21 maart 2019

Aanschuiftafel “Lente de Luxe”

DORPSHUIS - Delicieux, dat kun je wel zeggen! Want het wordt weer een bijzondere Aanschuiftafel op 10 april. Woensdagmiddag om 17.30 uur gaan de deuren van het Dorpshuis open en staan de barmedewerkers voor u klaar. Vanaf 18 uur gaat het buffet open en dat wordt deze keer “Extra de Luxe” want het mag wel weer eens wat bijzonders worden. Al is het alleen maar omdat het vanaf deze week echt beter weer gaat worden en de zon de plek van de regen in neemt.

De lente is in aantocht!

Alle gerechten staan het teken van de nieuwe lentekleuren: geel, wit, lichtgroen, oranje en varianten daarvan. Lekkere soep van lente-uitjes bijvoorbeeld, een frisse voorjaarssalade, krieltjes zagen we voorbij komen, met heerlijke….! Jawel en nog veel meer. Een Italiaans toetje dus…. geef je snel op via een berichtje naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel met Ton 06-26214171.

Inschrijven kan tot en met zondagavond 7 april. Jongeren tot en met 12 jaar betalen € 5, oudere bezoekers betalen € 10 maar… dan heb je ook wat! Het gaat vast heel lekker worden en bovendien…. het is altijd leuk om aan die druk bezochte tafels met je buren, vrienden of medebewoners te praten. Kom dus ook en eet mee!