Jaargang 17, nummer 4
21 februari 2019

Internationaal jeugdvoetbaltoernooi VVTricht op Hemelvaartsdag

VOETBAL – Het lijkt nog ver weg maar de organisatie van VVTricht is al druk doende om voor de 10e keer het Internationale 09 Toernooi te organiseren. Dit jaar in plaats van op een zaterdag vindt het toernooi plaats op donderdag (Hemelvaartsdag) 30 mei. De onder 9 (F1) van een groot aantal betaald voetbalorganisaties (BVO’s) komen al jaren langs naar het sportpark Crayenstein aan de Middelweg. In 2017 werd HET internationaal F1-toernooi gewonnen door Schalke'04 uit Duitsland, in 2018 door de Belgen van Sint-Truiden.

Wie in 2019 gaan deelnemen is nog niet bekend maar naar verwachting zal het weer een sterk deelnemersveld zijn. In 2018 speelden o.a. ploegen van Club Brugge (B), ADO Den Haag, KV Mechelen (B), Cercle Brugge (B), De Graafschap, Fortuna Sittard, Lommel United (B), Zeeburgia (Amsterdam), NEC/FC Oss, KRC Genk (B), KAA Gent (B), MVV’58, GVV en natuurlijk Tricht 09-1.

Zet donderdag 30 mei alvast in uw agenda om dan in ons eigen dorp te kunnen genieten van aantrekkelijk jeugdvoetbal. De toegang is gratis.