Jaargang 17, nummer 4
21 februari 2019

Hulppunten, voor al uw vragen!

DE PLUK - Welzijn West Betuwe heeft zogenaamde Hulppunten in het leven geroepen. Vanaf begin dit jaar zijn alle inwoners van de gemeente West Betuwe welkom bij de Hulppunten in Asperen en Geldermalsen. Vanaf maart ook in Beesd, Ophemert en Haaften. Bij de hulppunten kijkt men bijvoorbeeld samen met u naar formulieren waar u niet uit komt. Of men wordt geholpen met het aanvragen van voorzieningen en toeslagen waar men mogelijk recht op hebt. Ook mensen die een maatje zoeken of een goed idee hebben voor hun buurt, zijn welkom bij het hulppunt.

Hulppunt in De Pluk

Heeft u dus een vraag over financiën, zorg, belasting, administratie of een andere vraag waarbij u hulp kunt gebruiken? Elke 1e en 3e maandag van de maand is het hulppunt in Geldermalsen geopend waar ook sociaal werker Milou van den Dool aanwezig is, samen met vrijwilligers van de thuisadministratie.

Data: 6 en 20 maart, 3 en 17 april, 1 en 15 mei, 5 en 19 juni en 3 juli

Tijd: 9.00 – 12.00 uur

Locatie: Welzijn West Betuwe, De Pluk, Rijksstraatweg 64-005, Geldermalsen

Aanmelden is fijn, maar hoeft niet.

Kom naar één van de Hulppunten en stel uw vraag. Een afspraak maken kan via de vrijwillige coördinator, maar u mag ook zo binnenlopen. Bel of mail Alie de Haan op 06-18343239 of adehaan@welzijnwestbetuwe.nl.

Meer info: 'www.welzijnwestbetuwe.nl'