Jaargang 17, nummer 4
21 februari 2019

Welzijn Geldermalsen zoekt bestuurders

Welzijn West Betuwe is de welzijnsorganisatie voor de gemeente West Betuwe en werkt ook voor inwoners van Tricht. Zij geeft in opdracht van de gemeente invulling aan het brede welzijnswerk. De organisatie heeft 26 betaalde krachten en meer dan 500 vrijwilligers die helpen bij de uitvoering van diverse vormen van activiteiten, ondersteuning en advisering. Het bestuur is ter aanvulling op het huidige bestuur op zoek twee nieuwe leden. Voor een van de vacatures geldt dat het bestuurslid beschikt over financieel inzicht.

Het bestuur van Welzijn West Betuwe bepaalt het beleid van de stichting en is eindverantwoordelijk voor het realiseren van doelstellingen. Het dagelijks beleid is in handen van de door het bestuur benoemde directeur.

Het bestuur van Welzijn West Betuwe bestaat uit zes personen. Het betreft een bestuur op afstand dat gemiddeld zes keer per jaar vergadert. Van een bestuurslid wordt verwacht dat hij/zij de financiële ontwikkelingen van de organisatie volgt en een gesprekspartner voor de directeur vormt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wijnand van de Giessen (voorzitter) tel.nr. 06-12 95 45 34 of Marco van Westerlaak (directeur) tel.nr. 06-41 77 23 13. Voor meer informatie over Welzijn West Betuwe kunt u terecht op de 'www.welzijnwestbetuwe.nl.'

Reacties kunt u mailen naar mvanwesterlaak@welzijnwestbetuwe.nl. Uiterste reactie termijn is 4 maart. Het bestuur voert kennismakingsgesprekken met kandidaten begin maart.