Jaargang 17, nummer 2
20 december 2018

Levende kerststal

DORPSHUIS - Kom, kijk, luister en zing vooral ook mee Op maandagavond 24 december.

Nog even op de valreep!

Ja inderdaad, we hebben via onze oproep in de Dorpskrant een heuse Maria en Jozef voor de kerststal van 2018 gevonden. Dank daarvoor!!

Dus… van 17.30 tot 19.00 uur staan zij naast de kribbe met hun kindje erin, in de kerststal op het grasveld voor het dorpshuis, omringd door een aantal schapen en een pony. Wil jij nog herder zijn? Heb je een paar laarzen, ‘n overall, een stevige trui, een hoed en een stok? Meld je aan! Via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel Ton 06-26214171.

Muziek

Op het podium een muziekprogramma met veel kerstliedjes. Om half zes opent de Zanggroep Tricht o.l.v. dirigent Tjitske Kwakkel het programma. Leuk dat zij dit jaar mee willen doen. Echt een aanrader. Daarna zingen en spelen Corrie van Diggelen en Ben van den Bosch vijf Engelstalige kerstliederen die ook meegezongen kunnen worden. Om kwart over zes de muzikanten van OZOD met een serie bekende internationale kerstliedjes en om echt even flink mee te zingen vanaf iets over half zeven tot het eind van het programma om 19.00 uur, ondersteunt een ad hoc- koor van enthousiaste zangeressen en zangers uit ons dorp Corrie en Ben in een Singalong van bekende Nederlandstalige Kerstliederen.

Hapjes en drankjes

In tenten rond de kerststal en het podium worden warme glühwein en warme chocomel verkocht. Ook is er gratis kerstbrood voor iedereen en zijn er gratis mandarijnen voor de jeugd. In de foyer van het Dorpshuis is de door vrijwilligers van de Aanschuiftafel gemaakte lekkere erwtensoep (mét en zonder vlees) verkrijgbaar met roggebrood met katenspek of plakjes jonge kaas of geitenkaas er op.

Kortom kom meedoen en deel de kerstgedachten met je mede-inwoners, jong en oud!

En…. Niet vergeten. Koop op tijd kaartjes voor de Oud op Nieuw dance-party. Van 22.00 tot 03.00 uur. Entree €5. In het dorpshuis!