Jaargang 17, nummer 1
29 november 2018

Gemeentehuis vanwege fusie gesloten van 21 december t/m 4 januari

GELDERMALSEN - Per 1 januari 2019 ontstaat de nieuwe gemeente West Betuwe door een fusie van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. De drie gemeenten werken hard aan de laatste voorbereidingen om de dienstverlening straks goed op orde te hebben. Zo is het nodig om computersystemen samen te voegen en vindt er een interne verhuizing plaats. De gemeentehuizen van Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal zijn daarom gesloten van vrijdag 21 december 12.00 uur tot en met vrijdag 4 januari. Voor een aantal zaken zijn we in die periode wel bereikbaar. Hoe u ons dan kunt bereiken, maken we ruim voor de sluiting bekend. Op 7 januari opent de nieuwe gemeente West Betuwe haar deuren. Meer informatie over de fusie vindt u op www.westbetuwe.nl.

Regel uw zaken met de gemeente op tijd!

Rijbewijs, paspoort en identiteitskaart

• Maandag 17 december: Laatste mogelijkheid om deze producten in 2018 aan te vragen.

• Woensdag 19 december tot 14.00 uur (voor Geldermalsen en Neerijnen): laatste mogelijkheid om een spoedaanvraag voor deze producten te doen. Let op: u betaalt extra voor spoedaanvragen. In Lingewaal kan dit tot woensdag 19 december 12.00 uur.

• Vrijdag 21 december tot 12.00 uur: laatste mogelijkheid in 2018 om aangevraagde documenten op te halen.

Uittreksel, afschrift en gezondheidsverklaring

• Woensdag 19 december: Laatste mogelijkheid in 2018 om deze producten te bestellen via de website van uw gemeente. U krijgt dit product via de post. Wij versturen het uiterlijk vrijdag 21 december naar u.

• Vrijdag 21 december tot 12.00 uur: Laatste mogelijkheid in 2018 om deze producten aan te vragen in het gemeentehuis van uw gemeente. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en u kunt het product meteen meenemen.

Verhuizing doorgeven

• Vrijdag 21 december tot 12.00 uur: laatste mogelijkheid in 2018 om in het gemeentehuis van uw gemeente een verhuizing door te geven.

• Maandag 31 december: laatste mogelijkheid in 2018 om een verhuizing door te geven via de website van uw gemeente. Vanaf 2 januari kunt u een verhuizing doorgeven via de website van de gemeente West Betuwe.

• U kunt uw verhuizing ook doorgeven door een brief te sturen naar de gemeente.