Jaargang 17, nummer 1
29 november 2018

Halloween 2018

TRICHT - Het was dit jaar wederom een succes. De Spooktocht was zo uitverkocht. Er startten 110 deelnemers aan deze spannende tocht. Het verzamelen was bij VVTricht en vandaar werden de deelnemers naar het startpunt geleid, alwaar zij het verhaal met als titel “Besmettingsgevaar” verteld werd. De tocht duurde 1,5 a 2 uur en eindigde met een heerlijk broodje hamburger voor een ieder die het gelukt was om het helemaal uit te lopen!

Ook Trick Or Treat was weer Top met 166 deelnemende kinderen. Het bestuur had dit jaar gekozen voor een andere opzet. Ook hierbij was er bij de start een grappig verhaal “Hocus Pocus” en kregen de kinderen deze te horen met een glaasje drinken en een broodje knakworst. Vervolgens kregen zij opdracht om Oma Heks te helpen!..Nou, dat lukte prima!

Bij terugkomst kregen alle kinderen namens het bestuur een gratis frietje bij de Foodtruck van Theo Termeer (Streettreats).

De "Vakantie" Bingo kon door omstandigheden niet doorgaan op 13 oktober, maar vond alsnog plaats op vrijdag 23 november in Ons Eigen Gebouw te Buurmalsen. Er waren heel veel leuke prijzen te winnen, waaronder een hoofdprijs van €250,- en bij de lootjes verkoop was er een 4-daagse reis voor 2 personen naar Londen.

Graag bedanken wij eenieder die zich heeft ingezet, op welke wijze dan ook, om mee te werken aan dit geweldige Halloween feest!

Wij hopen u volgend jaar weer of ook te zien bij één of meerdere van onze activiteiten.

Halloween bestuur Tricht-Buurmalsen.