Jaargang 17, nummer 1
29 november 2018

Geslaagde Blacklight Frisdisco

DORPSHUIS - Vrijdag 16 november heeft de Frisdisco weer plaatsgevonden in het dorpshuis. Wij als Frisdiscoteam vonden het erg geslaagd en dat bleek ook uit de reacties die we terug hoorden! Twee meiden uit groep 7 van Op ’t Hof hebben een stukje geschreven over de avond.

“Wij vonden de frisdisco heel leuk, omdat het blacklight was. En er was blacklight schmink. Het was ook leuk dat we felle armbandjes kregen i.p.v. een stempel. De versiering was heel mooi. Het was leuk dat de mensen die het organiseerde leuke hoedjes en leuke veters hadden. De quiz was goed bedacht en het duurde niet te lang. Alleen de limonade was veel te zoet (er zat teveel limonadesiroop in en te weinig water). De hapjes kwamen iets te weinig langs. Maar de chips werd wel goed bijgevuld. Het was ook leuk dat iedereen er mooi uitzag. Je werd ook goed verzorgd als je viel of pijn had. De muziek was goed geregeld. De blacklight lamp deed het uitstekend.

Gr. Lenka en Joanne.”

Wij hebben het enorm naar ons zin gehad en kijken heel erg uit naar de volgende Frisdisco! De datum is al bekend, 8 maart 2019, dus zorg dat je de datum vrijhoudt ;-)

Groetjes van het Frisdiscoteam