Jaargang 16, nummer 11
26 oktober 2018

Wir kucken mal in der Deutsche Küche!

DORPSHUIS - Bij de voorbereidingen voor de komende Aanschuiftafel op 28 november kwam een van onze vrijwilligers met een folder van de Lidl over de Duitse week. En meteen was de keuze gemaakt. Wir kucken mal in der Deutsche K├╝che! En dat kan makkelijk in de komende koudere en donkere dagen.

Sauerkraut, Zwiebelsuppe, Currywurst, Goulash, Bratkartoffeln, Apfelstrudl… er is voldoende inspiratie te vinden voor een lekkere en gezellige Trichtse maaltijd met een Duits accent, voor jong en oud. Na Italië, Mexico, Frankrijk, Oostenrijk of België gaan we nu een keer aan de slag met Trichtse varianten op Duitse gerechten die hier vast en zeker lekker gevonden worden.

Dus wij nodigen jou en jullie van harte uit om woensdagavond 28 november aan te schuiven in het dorpshuis. Aanvang 18 uur en de foyer/bar is al open vanaf 17.30 uur.

Er zijn voor deze avond al voldoende kokers dus je hoeft niets anders te doen dan je op te geven (naam, aantal mensen dat met jou mee komt en al of niet vegetarische wensen) via een mailtje naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of via de website van het dorpshuis onder het kopje Activiteiten/ Aanschuiftafel : https://'www.dorpshuistricht.nl.'

Zorg dat je op tijd reserveert. Je krijgt altijd een digitale bevestiging wanneer jouw boeking binnen is. Reserveer vóór zondagavond 25 november. Op maandag 26 november gaan we inkopen doen en aan de slag met de voorbereiding. Gratis annuleren kan daarom ook maar tot en met die zondag. Maar…. gewoon niet annuleren en juist lekker komen mee eten op die 28e november. Schrijf je in met familie, vrienden of buren, doe het!

Ben je 15 jaar of jonger dan betaal je slechts €4 en ben je ouder, dan betaal je €8 voor deze smakelijke driegangen maaltijd met een Duits accent.

Guten Appetit!