Jaargang 16, nummer 11
26 oktober 2018

Nieuwe koorscholing, de volhouder verdient een eigen concert!

DORPSHUIS - Vanaf 29 oktober organiseert Mannenkoor Fruit Unlimited een koorscholing voor mannen die denken niet (goed) te kunnen zingen, maar dat wel eens willen onderzoeken. De volhouder die tenminste drie maanden blijft zingen, verdient een concert van het koor.

Fruit Unlimited staat voor: gezelligheid, een goede sfeer, prima dirigent, liederen in Engelse en Nederlandse taal en elke maandag een repetitie waar je blij vandaan komt. Wil jij dat ook ervaren? Kom dan naar de zangworkshops die FU organiseert op maandagavond 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november. Daar leer je de beginselen van zingen.

De zangworkshops worden gehouden in Dorpshuis Tricht, Johan Frisoplaats 1 in Tricht en beginnen om half acht tot half negen. Kosten € 25 voor alle 5 workshops samen. De zangworkshops worden gegeven door Janine Waardenburg dirigent en zangdocent.

Meld je aan bij Ton Lammers via 06-40585920 of bij Henk Pagrach via 06-53184066. Je mag ook mailen naar ton.lammers@gmail.com. Voor informatie kijk op de site van Fruit Unlimited: https://'www.sites.google.com/site/fruitunlimited'