Jaargang 16, nummer 11
26 oktober 2018

Stemmen voor de Top 2000 kerkdienst

TRICHT - Op zondag 30 december 2018 vindt een Top2000-kerkdienst plaats in de Sint Pieterskerk in Tricht. Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. In de Top 2000 staan veel nummers met inhoud. Iedereen kent ze wel nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen.

Wat is er mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis? Geen psalmen en gezangen, maar bijvoorbeeld 'Livin' on a Prayer' van Bon Jovi, 'Wish you were here' van Pink Floyd of 'What if God was one of us' van Joan Osborne. Maar om een leuke Top2000-kerkdienst samen te stellen is wel hulp nodig! Om inzicht te krijgen welke nummers populair zijn in Tricht, vragen we de inwoners van Tricht om te stemmen via 'www.top2000kerkdienst.nl/tricht.' Op deze website kunnen 3 nummers worden gekozen uit de Top2000, maar het is ook mogelijk op een nummer te stemmen dat niet in de lijst staat. Bij het stemmen wordt gevraagd om een motivatie te geven (niet verplicht) waarom dit nummer belangrijk voor je is of emoties oproept of gewoon kippenvel veroorzaakt. Daarbij kan worden aangegeven of jouw motivatie mag worden gebruikt tijdens de dienst.

Wij roepen alle inwoners - dus ook niet-kerkgangers - op hun stem uit te brengen. Iedereen is natuurlijk altijd welkom in de kerk, maar we zouden het leuk vinden de stemmers op de Trichtse Top2000 op 30 december 2018 te mogen begroeten! 'www.top2000kerkdienst.nl/tricht'