Jaargang 16, nummer 10
28 september 2018

De Levende Kerststal: Help jij mee dit jaar?

TRICHT - Ook dit jaar willen wij op Kerstavond 24 december iedereen weer uitnodigen om samen deel te nemen aan de gebeurtenissen in en om de Levende Kerststal. Zingen, bekijken en stil staan bij het (Trichtse) kerstgebeuren anno 2018.

En onze vraag, de vraag van de groep vrijwilligers die de stal elk jaar weer opbouwt, de tenten erom heen neer zet en het hele terrein inricht inclusief het podium, onze vraag is: Wil jij mee helpen?

Want door verhuizingen, andere prioriteiten of fysieke beperkingen is onze groep kleiner geworden. Te klein om met een paar mensen al dat werk te verzetten.

Wij bouwen zaterdag 15 december de stal op. Tussen 9 en 16 uur. Op zaterdag 22 december maken we de stal verder gebruiksklaar, leggen we de verlichting aan en op maandag 24 december vanaf 9.00 uur zetten we alles klaar, zorgen dat alles het doet zodat iedereen met veel plezier en aandacht aan alles kan mee doen en ervan kan genieten.

Twee of drie dagen na Kerst breken we alles weer af zodat het opgeslagen kan worden voor 2019.

Uitbreiding van ons team is een voorwaarde voor het realiseren van een bijzondere avond. Liefst meerdere vrouwen en mannen die mee kunnen bouwen, sjouwen en inrichten. Er is geen leeftijdsgrens, maar fit en vitaal en wie weet gemotiveerd voor een paar jaar mee werken, dat zou heel mooi zijn. En een leuke manier om je dorpsgenoten wat beter te leren kennen.

In de aanloop van december vergaderen wij hoogstens twee keer van 20.00 tot 22.00 uur in het dorpshuis. Heb je interesse: bel Ton (06-26214171) of stuur een mailtje: tvanvlijmen@kpnmail.nl

Je mag ons ook laten weten als je die avond graag wilt optreden, met een lied, een muziekstuk, een gedicht, een verhaal. Je bent van harte welkom. Bel of mail. Doen!

De foto geeft een indruk van de opbouw.