Jaargang 16, nummer 10
28 september 2018

Tijd voor taal was een gezellige en leerzame avond

DORPSHUIS - De eerste DDD-avond in het Dorpshuis van het nieuwe seizoen, ‘Tijd Voor Taal’, was een groot succes. Een Dorpshuisquiz, gepresenteerd door Yvonne Buck en geassisteerd door Stuart Buck, Graziella Kilian en Andrea Terlouw gaf de deelnemers de mogelijkheid hun kennis van het Engels, Frans en Duits te onderzoeken.

In de afgelopen tijd hebben verschillende mensen in het dorp aangegeven dat zij hun Engelse taal wilden verbeteren. Wij vroegen ons af of er ook interesse was in andere talen en zo kwam er een DDD-avond over talen tot stand.

Naar aanleiding van deze geslaagde avond de volgende vragen:

• Heb je interesse in het oefenen/verbeteren van een buitenlandse (of de Nederlands) taal?

• In welke taal heb je interesse?

• Heb je zin om af en toe bij elkaar te komen in een soort taalcafé?

• Hoe vaak: elke week, elke twee weken, etc.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Het wordt dan een activiteit van het dorpshuis waar we onder het genot van een drankje kunnen praten en oefenen. Dus nogmaals, als je interesse hebt om een buitenlandse (of de Nederlandse) taal te oefenen/verbeteren met de hulp van native speakers (moedertaalsprekers), neem dan contact op met Stuart Buck tel: 03455 581048 of via email info@brightwrite.nl/stubuck@kpnmail.nl. Als je een native speaker bent van een andere taal word je ook van harte uitgenodigd om contact op te nemen.