Jaargang 16, nummer 10
28 september 2018

Pop & Rock Buurmalsen

ONS EIGEN GEBOUW - Op zaterdag 20 oktober is er in Ons Eigen Gebouw in Buurmalsen een avond vol met Pop en Rockmuziek, gespeeld door het Trichtse Back in Time en de Double V band.

Het duo Back in Time speelt populaire pop en rocknummers. Corry van Diggelen zang, wordt begeleid door het muzikale multi talent Ben van den Bosch op keyboards en backing vocals.

De vier muzikanten van Double V band spelen nummers uit de jaren 60 en 70 van onder meer The Small Faces, Eric Clapton, Cream, Rolling Stones, Brainbox, Jethro Tull, enz., maar dan wel in hun eigen stijl. De bandleden hebben allemaal hun roots in de Betuwe: De broers Johan Verweij (zang, bas) en Gerrit Verweij (drums) zijn geboren en getogen in Buurmalsen. Teun Hol uit Tricht (slaggitaar) en Leo van Diën uit Geldermalsen (solo gitaar) hebben jarenlange ervaring met live optredens. De organisatoren hopen dat het weer net zo gezellig wordt als vorig jaar, toen er een uitverkochte zaal was met enthousiast publiek.

Kaarten € 5,- verkrijgbaar bij doublevband@gmail.com en aan de zaal. Zaterdag 20 oktober, Ons Eigen Gebouw, Groeneweg 23 te Buurmalsen. Aanvang 21.00 uur, zaal open 20.00 uur.