Jaargang 16, nummer 10
28 september 2018

5 filmavonden met als thema: Een goed gesprek!

KERK – De hervormde gemeente Tricht houdt de komende maanden weer 5 maandelijkse filmavonden op de vrijdag met films rond het jaarthema ‘Een goed gesprek’. Als je elkaar probeert te vinden dan is een gesprek altijd heilzaam. Dat zien we terug in vijf heel verschillende films. In de eerste film ‘The Journey’ gaat het over vredesbesprekingen op het scherpst van de snede, in de tweede film ‘Letters to father Jacob’ tracht een priester de liefde van God te laten klinken in het hart van de ander, in de derde film ‘Mali Blues’

spreekt de muziek en brengt in gesprek, in de vierde film ‘Spring, Summer, Fall, Winter … Spring’ zijn het de verstilde beelden die spreken en in de vijfde film ‘Last days in the desert’ weet Jezus ondanks het innerlijk gesprek met de duivel vast te houden aan de barmhartigheid van zijn Vader.

Zet alvast de data 16 november, 30 november, 18 januari, 15 februari en 15 maart in uw agenda. Aanvang alle films om 20.00 uur. Plaats: Sint Pieterskerk. Aansluitend aan elke film is er een nabespreking.