Jaargang 16, nummer 10
28 september 2018

Programma Halloween Tricht-Buurmalsen

TRICHT/BUURMALSEN – Het bestuur Halloween Tricht-Buurmalsen heeft voor dit jaar weer een leuk programma gemaakt en hoopt velen te zien bij een of meerdere van de activiteiten.

Bingo

Zaterdag 13 oktober om 19.15 uur gaat het programma van start met de ‘Vakantie’ bingo. Prijs voor een enkel boekje € 15,- , dubbel boekje € 25,-. Alleen deelname via voorinschrijving via de website, deelname vanaf 18 jaar. Met leuke prijzen en een loting voor de superprijs. Drankjes moeten contact betaald worden.

Spooktocht

De spooktocht ‘Besmettingsgevaar’ staat op zaterdag 20 oktober om 18.30 uur gepland. Prijs € 7,50 p.p, incl. 1 broodje hamburger. Deelname voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, kinderen tot 14 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene.

Trick or treat

Zaterdag 27 oktober is er om 18.00 uur de Trick or treat ‘Hocus Pocus!’, prijs € 3,00 per kind (incl. aanmaak & een broodje knakworst), begeleiders gratis toegang. Deelname vanaf 4 jaar. Geef u op met uw Huis/Tuin/Schuur, dan komen de kinderen (met begeleiding) bij u aan de deur voor een snoepje!

Inschrijven via website

Bij alle activiteiten dient men zich vooraf in te schrijven via de website. Anders is deelname niet mogelijk. 'www.spooktochttricht-buurmalsen.nl' (tevens voor meer informatie). Schrijft u zich op tijd in om teleurstelling te voorkomen want, VOL=VOL!

Blijf op de hoogte via Facebook; Halloween Tricht-Buurmalsen.

Graag tot ziens in oktober op één van onze activiteiten!

Bestuur Halloween Tricht-Buurmalsen.