Jaargang 16, nummer 9
23 augustus 2018

Weer uitgerust van een verdiende vakantie? Schuif aan!

DORPSHUIS - Bewaar dan je leuke verhalen ook nog even voor de eerstvolgende Aanschuiftafel en geniet tegelijkertijd ook nog van de muzikale momenten met het Betuws Dagorkest. Want dat kan allebei op zaterdag 22 september. Dan is het in heel Nederland weer de jaarlijkse landelijke Burendag, ook in Tricht! Een goede reden om weer eens bij te praten en te luisteren naar de belevenissen én muzikale prestaties van jouw buren en dorpsgenoten.

Het geheel begint, let op, om 17.30 uur in het dorpshuis. Vanaf 17 uur is de bar open en kun je een plaatsje zoeken. Er is zeker plaats voor ongeveer 100 eters maar meld je snel aan. Dat kan via een mailtje naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl en dan noteren we jouw naam of die van jou en jouw buren, familie of vrienden op de lijst. Je krijgt dan ook een bevestiging van jouw inschrijving van ons retour. Inschrijven en aanmelden kan tot en met zondag 16 september.

Het wordt een leuke maaltijd, zonder één specifieke keuze voor één land of specifieke keuken maar met een menu met verschillende invalshoeken. Bijvoorbeeld met een keuze uit twee favoriete Hollandse soepen, gemaakt door twee van onze ervaren soepkooksters. Daarna gaan we met allerlei gerechten die je goed kunt combineren met witte rijst of nasi op bezoek in het Verre Oosten. Ook voor de vegetariërs. En dan nog een lekker toetje!

En tussen de gerechten door kun je uitgebreid genieten van de nieuwe melodieën en soms ook bekende muzikale fragmenten, gespeeld door het Betuws Dagorkest dat bestaat uit jonge en oudere muzikanten uit jouw eigen Tricht, uit Buurmalsen, Geldermalsen en omstreken. Rond half negen, kwart voor negen is het programma afgelopen.

Vanwege het bijzondere karakter van de avond is de prijs, net als verleden jaar bij de aanschuiftafel met het optreden van Fruit Unlimited, weer € 10 voor een volwassene vanaf 16 jaar en voor iedereen tot en met 15 jaar € 5. Maak er een leuke avond en kom!

Zaterdag 22 september 17. 30 uur: het Betuws Dagorkest speelt voor u tussen de gerechten door tijdens de eerste Aanschuiftafel van het nieuwe seizoen!