Jaargang 16, nummer 8
5 juli 2018

Landgoedfair, traditie & toekomst

BEESD - Van 15 t/m 19 augustus 2018 organiseert Landgoed Mariënwaerdt de 24ste Landgoedfair. De Landgoedfair heeft een geheel biologische catering, meer duurzame standhouders, een gezellig foodfestival en leuke workshops voor jong en oud! Maar natuurlijk zijn er ook weer de demonstraties in de ring, gezellige terrasjes, leuke kinderactiviteiten, muziek, kleding & accessoires, buitenmeubelen, antiek en brocante.

Ruim 190 Standhouders

Op de Landgoedfair staan ruim 190 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. Uit kramen en busjes presenteren hippe ondernemers hun huisgemaakte, biologische en verse producten. Workshops, demonstraties en leuke kinderactiviteiten zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt. Men kan mee met een rondleiding door het Grote Huis Mariënwaerdt, of kijken naar demonstraties met paarden, roofvogels, honden en nog veel meer. Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag een rundveeshow gehouden: de ‘Dairy Fair Mariënwaerdt’. De mooiste Frisian-Holsteiner wordt verkozen tot ‘barones’.

Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur. Kaarten verkrijgbaar via de website: https://'www.marienwaerdt.nl/landgoedfair/tickets/'