Jaargang 16, nummer 8
5 juli 2018

Laatste DDD: 10 juli Fietsen langs zonnewijzers

TRICHT - Dankjewel voor jouw bezoek dit seizoen! Ja, helaas, het eind van het DDD- en Crea- seizoen 2017-2018 is alweer in zicht. Dinsdag 10 juli is de laatste DDD-avond en dan gaan we, hopelijk met jóu, op de fiets of met de auto naar de zonnewijzers in Gellicum en Acquoy. Karine van Drunen en Astrid van der Werff zullen uitleg geven over wat er te zien is op beide zonnewijzers. Wat is bijvoorbeeld de betekenis van de Latijnse tekst, van de kleur blauw, de achtpuntige ster? Hoe lees je de tijd af: met licht of schaduw? Lees voor meer informatie nog even het artikeltje in de dorpskrant van mei. Vertrek vanaf het Dorpshuis om 19.30 uur.

Wij willen iedereen die is komen luisteren naar de verschillende DDD-sprekers, iedereen die zelf enthousiast en verhelderend heeft gesproken, heeft verteld over haar of zijn spannende hobby, bijzondere fascinatie of mooie reiservaringen en de vrijwilligers die alle avonden achter bar hebben gestaan om iedereen van drankjes te voorzien, heel, heel hartelijk bedanken. Natuurlijk bedanken wij ook alle deelnemers aan de Crea-avonden van dit seizoen en alle creatieve vrijwilligers die als volleerde kunstenaars de deelnemers hebben geïnspireerd. Wij hopen jullie volgend na de zomer allemaal weer tegen te komen op een of alle mooie avonden die we nu weer aan het samenstellen zijn.

Onthoud die avond: De Dinges Dinsdag. Altijd een bijzonder programma: in de even weken de DDD en in de oneven weken is er de Crea-avond. Altijd is in het volgende seizoen de bar weer open vanaf half acht en beginnen we om acht uur. Let op aankondigingen in de dorpskrant van augustus!

Dankjewel voor jouw bezoek en tot 10 juli of op 4 september bij de DDD-avond ‘Tijd voor taal’ en/of de Crea-avonden van 11 en 25 september!