Jaargang 16, nummer 8
5 juli 2018

Eet en luister je mee op Burendag?

DORPSHUIS - Ja, want op 22 september is het weer nationale Burendag, dus ook in Tricht. In het dorpshuis doen we dat o.a. met een speciale editie van de Aanschuiftafel. Na het succes van de combinatie van een concert door Fruit Unlimited en een maaltijd organiseren we op Burendag weer zo’n evenement. Deze keer staat Het Betuws Dagorkest centraal met bijzondere muziek. Tijdens de Culturele week waren zij o.a. te horen in de Centrumkerk met heel mooie nummers. Kent u het orkest nog niet, kom dan zeker ook eens luisteren. Inwoners van o.a. Tricht, Geldermalsen en Buurmalsen, jong en oud, spelen onder leiding van Bart van den Goorbergh. Omdat er die avond muziek klinkt vanuit allerlei windstreken bestaat het menu ook weer uit gerechten van verschillende landen. Wereldmuziek en wereldkeuken.

Wil je komen luisteren en mee eten dan ben je vanaf half zes van harte welkom want de aanvangstijd is iets vervroegd vanwege de combinatie van concert en maaltijd. De gerechten eten we niet tijdens het muzikaal gebeuren maar tussen de nummers in. Dan kan iedereen voor de volle honderd procent luisteren én genieten.

Wil je mee helpen met het koken van een gerecht of wil je met jouw buren , familie en vrienden mee eten, laat het ons dan weten via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel even met Ton: 06-26214171. Inschrijven kan tot en met zondag 16 september. In verband met het optreden van Het Betuws Dagorkest is de deelname weer € 10 voor volwassenen en € 5 voor jongeren tot en met 15 jaar. Kom, luister en eet mee.

En…..de eerstvolgende ‘gewone’ aanschuiftafel staat gepland op woensdag 21 november.