Jaargang 16, nummer 7
24 mei 2018

Open Podium Cultureel Café Geldermalsen

GELDERMALSEN – Sylvie de Lyon, dirigent van het leerlingenorkest van Harmonie OZOD organiseert op zondagmiddag 24 juni samen met het Cultureel Café Geldermalsen een open podium. Plaats is Schenkerij de Beurs, Marktplein 14 in Geldermalsen. Toegang is zoals altijd gratis. Aanvang 14:00 uur.

Voor iedereen die altijd al eens zijn of haar kunsten heeft willen laten zien op een podium organiseert het Cultureel Café Geldermalsen op zondag 24 juni een fantastisch evenement: het open podium. Heb je een act? Of het nu gaat om muziek, cabaret, poëzie, toneel of illusie; tijdens het open podium krijgt iedereen de kans deze aan een groot publiek te laten zien.

Podiumervaring is niet vereist. De bedoeling is dat iedereen de kans krijgt zijn of haar verborgen talenten te laten zien, ook al is dat voor de eerste keer. De enige voorwaarde is dat de act niet langer dan tien minuten duurt. Het open podium wordt georganiseerd in samenwerking met de Muziekparade. Voor inschrijvingen kunt u een e-mail sturen naar s.de.lyon@xs4all.nl. Meld u snel aan, er is ruimte voor slechts 12 acts!

Meer informatie: 'www.cultureelcafegeldermalsen.com'