Jaargang 16, nummer 7
24 mei 2018

Volleybaltoernooi

RANDHORST – Lang niet alle sporten zijn in ons dorp te beoefenen. Zo zijn de Trichtse liefhebbers van volleybal aangewezen op de volleybal vereniging GO’97 in Geldermalsen. Deze vereniging trekt leden uit de hele regio. Op 6 en 13 juni vindt voor de 27ste keer het GO’97 indoortoernooi plaats. Tijdens deze jaarlijkse traditie wordt het volleybalseizoen van GO’97 afgesloten met een tweedaags toernooi verdeeld over twee avonden waar ervaren en onervaren volleyballers het in gemengde teams tegen elkaar opnemen. Sportiviteit staat voorop, meedoen is belangrijker dan winnen.

Kennismaken met volleybal

Het GO’97 indoortoernooi is naast heel gezellig ook een goede mogelijkheid om een keer kennis te maken met volleybal. Het is bij uitstek een sport waar jong en oud, competitief en recreatief, heren en dames, heel goed samengaan. Dus wie zin heeft om mee te doen kan zich inschrijven als vriendenclub, bedrijventeam, stratenteam of wat dan ook.

Gemengde teams

Het GO indoorvolleybaltoernooi is voor gemengde teams, op elk moment moet er minimaal één dame in het veld staan. Per team mogen maximaal drie personen gelijktijdig in het veld staan die hebben deelgenomen aan de NeVoBo of RECVOL-competitie in het seizoen 2017/2018. Met deze maatregelen zorgt de organisatie ervoor dat het toernooi een recreatief karakter heeft waaraan iedereen kan meedoen.

Aanmelden en vragen

De organisatie is in handen van de heren recreanten van GO’97. Download het inschrijfformulier op de website 'www.go97.nl' en stuur deze ingevuld via de mail naar go97.toernooi.info@gmail.com om aan te melden. U kunt via dit mailadres ook vragen sturen naar de organisatie.

Het toernooi wordt op 6 en 13 juni in sporthal De Randhorst gehouden, zaal open om 19.00 uur. De wedstrijden zijn van 19.30 – 22.15 uur.