Jaargang 16, nummer 7
24 mei 2018

Oproep: bezoekvrijwilligers gezocht

WEST BETUWE - Tegenwoordig wonen veel mensen langer thuis. Familie woont niet altijd om de hoek en het lukt niet iedereen om in hun eigen omgeving een sociaal netwerk op te bouwen en dit te onderhouden. Hierdoor kan eenzaamheid ontstaan. Gezelschap en aandacht kan iemands leven verlichten.

Samen een bakkie doen? Samen er op uit?

Bij Welzijn West Betuwe is een vrijwilligersbestand van mensen die het leuk vinden om iets voor een ander te doen. Om de toestroom van aanvragen naar vrijwilligers aan te kunnen, zoekt Welzijn West Betuwe nieuwe enthousiastelingen voor dit waardevolle werk.

Bezorg je mensen graag een beetje gezelligheid? Wil je hen de aandacht geven die ze verdienen en ze weer een twinkeling in de ogen bezorgen? Dit kan door regelmatig een bezoekje te brengen voor een kop koffie of thee, een luisterend oor en een praatje. Misschien heb je wel een gedeelde interesse en trek je er samen op uit! Jouw inzet maakt hun leven een stuk aangenamer.

West Betuwe

Welzijn West Betuwe is actief in de huidige gemeente Lingewaal, Geldermalsen en Neerijnen en zoekt op korte termijn meerdere vrijwilligers in de gehele regio. Wil jij worden gekoppeld aan iemand met wie je regelmatig contact onderhoudt? Sta je stevig in je schoenen en kun je goed luisteren? Ben je positief, hartelijk en zorgzaam ingesteld? Meld je dan voor dit waardevolle vrijwilligerswerk en kom in contact met een netwerk van collega-vrijwilligers en een coördinator die je begeleiding biedt. Natuurlijk mag je ook iemand anders tippen bij wie je dit vindt passen.

Interesse, meer informatie

Op 'www.welzijnwestbetuwe.nl' is de vrijwilligersvacaturebank te vinden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Welzijn West Betuwe via 06-18343239.