Jaargang 16, nummer 7
24 mei 2018

6 Oktober: Tricht in ’t Zicht, Hobbyisten en ondernemers presenteren zich!

TRICHT - Vorig najaar heb je er waarschijnlijk wel iets over gehoord of van gezien. De markt op het grasveld vóór het dorpshuis waar een flink aantal ondernemers uit Tricht liet zien wat voor producten zij maken, verkopen of welke diensten zij aanbieden. Veel positieve geluiden en ook heldere verbeteringspunten dus… we gaan dat weer een keer organiseren. Vooral ook omdat er van meerdere ondernemers geluiden komen dat ze toen geen tijd hadden maar nu heel graag mee willen gaan doen.

Ondernemers

Ben je ondernemer en wil je jouw ‘werk’ laten zien, schrijf je dan in. Geef je naam/bedrijfsnaam op door een mailtje te sturen naar het activiteitenteam@dorpshuistricht.nl of naar Richard Slob (info@slobsite.nl of rthslob@gmail.com ) en wij nemen contact met jou op voor het inschrijfformulier en verdere details. De ondernemers betalen € 75,00 voor een stand inclusief een lunch en een drankje. De hobbyisten krijgen de stand aangeboden. Wij zorgen voor betonhekken achter de stand om werk aan op te hangen.

Hobbyisten

Heb jij een leuke of boeiende hobby en wil je dat laten zien en erover vertellen aan jouw medebewoners van Tricht, geef je dan ook op door een mailtje naar dat adres van het activiteitenteam. Vorig jaar was er veel te zien: handwerkproducten, schilderijen, tekeningen, foto’s, sieraden en dergelijke. En hopelijk dit jaar nog meer. Geef je op en neem een selectie van jouw hobby mee naar het dorpshuis.

Zaterdag 6 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur dit jaar allemaal in en om het dorpshuis. Dus niet op locatie. Wil je die dag opluisteren met jouw muziek, neem dan ook contact met ons op via hetzelfde mailadres van het activiteitenteam.

Alle ondernemers en hobbyisten uit Tricht in ’t Zicht! Doe mee! Van 11.00 tot 16.00 uur.