Jaargang 16, nummer 6
19 april 2018

Vanuit de speeltuinvereniging

ZANDKUIL/RAAMWEG - Zaterdag 7 april werd er weer geklust in de speeltuinen. Zowel aan de Zandkuil als aan de Hoge Bulk zijn er werkzaamheden verricht. Ten eerste is het valzand opgehoogd en aangevuld voor de speelveiligheid van de kinderen. Dit hadden we niet kunnen doen zonder het valzand, beschikbaar gesteld door de firma Van Doorn uit Geldermalsen. Zonder de medewerking van Arie van Burk en zijn machines hadden we een heleboel schepwerk gehad! We zijn hem erg dankbaar voor zijn medewerking!

Naast het zand hebben we verschillende toestellen schoongemaakt en daarbij het mos verwijderd.

Begin dit jaar is aan de Hoge Bulk de kop van de Gyrospider vervangen. Dit snelle draaitoestel wordt vaak en veel gebruikt waardoor de lagers versleten waren. Aan de Zandkuil zijn afgelopen jaar herstelwerkzaamheden geweest aan de grote klimcombinatie, waardoor deze weer veilig een tijdje mee kan. De rest van de toestellen zien er keurig en veilig uit zodat we weer een heerlijk speelseizoen tegemoet kunnen gaan.

Ziet u dat er een toestel stuk is, veel zwerfafval ligt of andere ongeregeldheden zijn? Meldt dit dan via onze facebookpagina, tspinneweb@hotmail.com of 06-28728494