Jaargang 16, nummer 6
19 april 2018

Oproep voor kampeerweekend

Gezocht: enkele mensen die het leuk vinden om een kampeerweekend met een gezellig programma te organiseren. Het gaat om een weekendje weg naar: Tricht! Eerst wordt er wat gebrainstormd: wat zijn de wensen en de mogelijkheden. En dan aan de slag: een datum en een locatie zoeken, behoefte peilen, begroting maken, een programma en etensplannen bedenken, en later natuurlijk de praktische uitvoering van dat alles.

Ik, Josien Teuling, kwam op het idee van een kampeerweekendje dicht bij huis toen ik op zomerse dagen allerlei dorpsgenoten zag wegrijden richting drukke campings en volle stranden. Toeristen fietsen in files over ons dijkje in de bloesemtijd. Waarom draaien we dat niet eens om: wij gaan met onze dorpsgenoten genieten van onze eigen omgeving, en je hoeft er niet eens de weg voor op. Lekker goedkoop, lekker duurzaam, lekker gezellig!

Vrijwilligers die zo’n weekend willen (helpen) organiseren kunnen zich melden via e-mail: activiteitenteam@dorpshuistricht.nl of bellen met Josien Teuling, 0345-575285